Archief:

Augustus, 2018
November, 2013
Mei, 2013
Februari, 2013
November, 2012
September, 2012
Maart, 2012
Februari, 2012
Januari, 2012
December, 2011
November, 2011
Januari, 2011
Augustus, 2010

Rijnzicht nu dealer Optima Bateries

rijnzicht is vanaf heden dealer van Optima accu's

OPTIMA® REDTOP®: STARTERBATTERIJEN MET STAYERKWALITEITEN

OPTIMA® REDTOP® Bij vaartuigen, die vaak seizoensgebonden gebruikt worden, kan de OPTIMA® RedTop® zijn buitengewone startkwaliteiten aantonen. Zelfs als de batterij in de winter in het vaartuig gelaten wordt, start de RedTop® in het voorjaar zonder probleem bij de eerste poging.* Achter deze buitengewone startkracht staat de OPTIMA®Spiralcell®-technologie. Hierdoor is voor het starten van zware dieselmotoren een batterij met het formaat van een normale autobatterij voldoende. De batterij kan overal gemakkelijk ingebouwd worden en is extreem ongevoelig voor trillingen en schokken. De stabiele, lekvrije constructie kan ook extreme omstandigheden zonder onderbreking van de stroomtoevoer aan.

OPTIMA® YELLOWTOP®: DE BATTERIJ VOOR EXTREME EISEN

OPTIMA® YellowTop® is een batterij die men installeert, en daarna gewoon vergeet. Ongeacht de omstandigheden, vocht, hitte, vuil, overmatige trillingen of regelmatige ontlading, levert hij gegarandeerd ononderbroken vermogen gedurende de volledige ontlaadcyclus. Bij belasting handhaaft de OPTIMA®Yellow Top® een relatief hoog voltage. Hierdoor levert hij meer energie, dan vergelijkbare conventionele batterijen. Dit alles dankzij de OPTIMA® Spiralcell® Technologie die de voordelen van een startbatterij combineert met die van een tractie-batterij. De OPTIMA® YellowTop® levert beduidend meer laad- en ontlaadcycli dan conventionele lood-zuur batterijen. Bovendien is de batterij bijzonder geschikt voor seizoensgebonden gebruik dankzij de geringe zelfontlading.

OPTIMA® BLUETOP®: KRACHTIGE BATTERIJEN VOOR DE SCHEEPVAART

De OPTIMA® BlueTop® batterij laat ook op het water zien wat hij waard is. Of het nu gaat om een motor jacht, zeiljacht, of speedboot – de OPTIMA® BlueTop® is altijd een rots in de branding. De gepatenteerde Spiralcell® Technologie garandeert langere ontlaadtijden, korte laadtijden, en gaat twee keer zo lang mee als een traditionele batterij voor de scheepvaart. Bovendien is de batterij 100 % lekvrij en bijzonder hittebestendig, kan hij langer worden opgeslagen en is hij vijftien keer minder gevoelig voor trillingen.