dolphin events

Of het nu gaat om een personeelsfeest, een productpresentatie of incentive; Dolphin Events is uw partner om er een onvergetelijke dag van te maken.

Natuurlijk kunt u niet om ons heen als u op zoek bent naar een inspirerende en niet alledaagse in- of aanvulling van uw event maar naast complete evenementen zijn we natuurlijk bekend geworden met onze RIB-Adventures en daar laten we u dan ook graag kennis mee maken!

RIB-boten zijn ook wel bekend als de 4x4 van het water, Dolphin Maritime & Dolphin Events staan bekend als de specialisten in RIB-Adventure, RIB-Experience, Speedboot Adventure, RIB-varen, RIB-verhuur en High speed-vaaropleidingen.

Dolphin RIB Adventure bezorgt u een goede dosis pure adrenaline! Ideaal als spectaculair onderdeel van uw event, voor uw bedrijfsuitje of groepsarrangement . Werkterrein is geheel Nederland. Maar hoofdzakelijk opererend vanuit Scheveningen, Rotterdam, Stellendam en Muiden. Als u op zoek bent naar een originele en leuke manier om uw evenement of bezoek aan Amsterdam, Rotterdam en/of Den Haag/Scheveningen een extra “boost” te geven is de Dolphin RIB Adventure iets voor u. Omdat al onze boten trailerbaar zijn komen we ook graag naar uw locatie toe, in Nederland maar ook internationaal! We hebben nu bijvoorbeeld ook Dolphin RIBs en Schippers in Hamburg en Dusseldorf ! We kunnen putten uit een eigen vloot van 17 professionele RIB’s (Rigid Inflatable Boats)

Onze professionele crew laat u met radicale manoeuvres en snelheden tot 115 kilometer per uur over het water!! beleven waartoe een DolphinRIB in staat is.

RIB experience - RIB Adventure - RIB event - RIB verhuur De specialist in maritieme evenementen met Rigid Inflatable Boats en "RIB-Adventure"in de hoofdrol of als ondersteunende/faciliterende factor. Eigen vloot van 17 RIB's, ervaren drivers en eigen technische ondersteuning. Ook in te zetten bij grote nautische evenementen als rescue, VIP en security.


Voor meer informatie over dolphin events kunt u terecht op hun website. www.dolphin-ribs.com